توی پست بالا، به انتخابی بین نیمکت و صندلی دستهدار اشاره شده. با وجود اینکه ما شاید به دلیل اجبار طولانیمدت، حس خوبی به نیمکت نداشته باشیم و سریع به سمت صندلی متمایل باشیم، ولی نیمکت نکات و جذابیتهای خاص خودش رو داره. مثلا اجباری برای همزیستی با یک نفر و انتخاب فرد مناسب، یکی از نکات مهمه.
من فکر میکنم اکثر ما بعد از مدرسه و در دانشگاه، به فردگرایی شدیدی در اثر همین تغییرات کوچیک دچار میشیم. نظر شما چیه؟
خوب به شوخی میشه گفت که سن وسالی ازشون گذشته! تازه باید یه تفاوتی باشه که آدمها تشویق بشن که رشد کنن
ولی تمام اینها در نیمکت هم قابل اجراست و حتی فکر میکنم خرج کمتری از دو صندلی داشته باشه! میخواین به صندلی و میز اشتراکی در برابر صندلی دستهدار فکر کنین تا این مورد به طور کامل رفع بشه!
هرکسی صندلی خودش رو داشته باشه خوبه. همون نمیکتها ولی با اره برقی به دو قسمت تقسیم بشه هرکسی بتونه وسایل خودش رو اونجور که دوست داره روی میزش بچینه و بچهها کیپ تا کیپ هم ننشسته باشند و بتون تحرکی به بدن و دست خودشون بدن. خصوصا در کلاسهایی مثل هنر و محاسباتی این آزادی لازمه. پشتی صندلی هم طوری باشه که کمر رو آزار نده.