فلسفه تراکت پخش کردن دقیقا چیه؟

یه زمانی مد شده بود که از تراکت پخش کنها تراکت بگیرید تا سریعتر تراکتهاشون تموم بشه و به پولشون برسند!
هنوز نفهمیدم تبلیغات ازطریق تراکت چقدر موثر هست؟
در آمد یه تراکت پخش کن دقیقا چقدر هست در یک روز؟
چرا سرنوشت اکثر تراکتها افتاده شدن کف خیابونهاست؟

مشکلات تراکت پخش کردن

دنباله موضوع: چطور میشه حفظ محیط زیست رو وارد اخلاق روزمره کرد؟

چون اصولا آدما یا ناخودآگاه و صرف در جریان حرکت بودن دریافت میکنن ویا از سر دلسوزی و بدون داشتن نیاز.

ولی فکر کنم احتمالا سودی برای صاحب کار داره که هم هزینه نیروی کار داره میده برای همچین چیزی و هم هزینه چاپ و طراحی. ولی خب به نظرم بهتر از اینم میشه تبلیغ کرد.

مثلا یه نمونه میشه این هارو به صورت دفترچه هایی در آورد که مجموعه ای از این کاسب ها رو تحت پوشش قرار بده. و حتی تبلیغات شهری ماهانه داشته باشیم که شهرداری هر یه ماه یه بار ، بفرسته در خونه ها جای اینکه هی بنر بزنن و در و دیوار شهر رو زشت کنن.

من که خودم تا به حال فوری تحت تاثیر این تبلیغات قرار نگرفتم. خیلی وقتام گرفتم و بعد از چند روز رفتم سراغ موردی که خواستم.

تراکت پخش کردن ضعیف ترین شکل تبلیغاته که هرکس راه بهتری به ذهنش نمیرسه میره سراغش! هزینش هم نسبت به سایر روش ها کمتره. بازدهیش هم به شدت کمه.

2 پسندیده

پس چرا ارگانهای دولتی جلوی این کار رو نمی گیرن؟ یا خود افرادی که منبع تولید تراکت هستن یه بررسی میدانی / اماری نمی کنند که اثر تبلیغات این مدلی در دراز مدت چیه دقیقا و اگه واقعا خوب نیست روش رو عوض کنند؟

نکته عجیبی که توجه من رو جلب کرده این بود که خیلی ها جلوی چشم تراکت پخش کنها تراکت ها رو بدون نگاه کردن می اندازن توی آشغالی یا روی زمین رها می کنندشون. نمیدونم این تراکت پخش کنها از خودشون نمی پرسند که نتیجه کارشون چیه دقیقا؟
تراکت پخش کردن رو هم بیشتر توی شهرهای بزرگ دیدم و اثری ازش در شهرهای کوچک ندیدم تا حالا

شبیه این کار هم یه مدل دیگه ست که وقتی می ری خرید توی نایلونهای خرید تراکتها رو می ندازن. که اکثر مواقع خود من که می فرستمشون توی زباله دانی بدون این که نگاه کنمشون.

این مدل طرفهای خونه ما زیاده. و به نظرم باز هم انقدرها لازم نیست انجام بشه. سالی یک یا دوبار کافیه. چون در هر منطقه کم اتفاق می افته که تغییرات بزرگی در ادرس مغازه ها و سیستمهای خدمات دهی یه منطقه اتفاق بیفته. همچنین اینها جنس خیلی محکمی دارند و کلی هم رنگ و سرب همراهشون هست. که نگران کننده اند.

1 پسندیده

نمی گم خوبه ولی دلایلی هم داره،
1-هدفمند بودن. فرض کنید جامعه هدفتون دانشجویان دانشگاه آزاد باشه، یا دانش آموزای دبیرستان!
2- سرعت عمل، شما می خواهیث هفته بعد جواب بگیرید چند راه به ذهنتون می رسه؟
3- هزینه، هر تراکت 20 تومن هزینه داره، یک هفته تبلیغ محیطی ساده 1 میلیون!
4- در مورد دور ریخته شدن تراکت. شما تبلیغ توی سایت رو چقدر بهش توجه می کنی؟ یک سری ضرایب در امور تبلیغاتی وجود داره که بهتون قول می دم تراکت وضعش از بقیه بهتره!
5- مجوزها. شما برای یک تبلیغ ساده روزنامه هم باید کلی مجوز داشته باشید، تراکت چی؟
6- عملیاتی بودن. فرض کنید یک کار کوچک راه انداختید و می خواهید سریع یک کاری کنید، کدوم راه بهتره؟
7- احترام به مشتری واقعی! اطلاعات کافی و قابل حمل به نحو ساده ای در اختیار شما قرار می گیره.
8- من سال 87 یک کار محلی راه انداختم و خیلی سریع کارم گرفت. فقط با پخش تراکت.
9- امکان سنجش سریع بازخورد. گاهی شما فقط به خاطر دیدن بازخورد مردم می ارزه تراکت پخش کنی و ببینی چقدر مردم براشون مهمه. همون نقطه ضعف نقطه قوته چون مردمی که علاقه ندارند یا نمی گیرند یا یه ذره جلوتر توی سطل آشغال می ندازند. هیچ مشاوری نمی تونه به این خوبی ضرایب تبلیغاتی رو به شما بده!!!

3 پسندیده

سلام.
تبلیغات تراکتی یک روش تبلیغاتی بسیار کارآمد هست. خصوصا برای کسب و کارهای منطقه ای و محلی. بسیاری از کسب و کارها سود خود را مدیون همین روش تبلیغاتی هستند. و به طور مرتب تراکت چاپ و پخش میکنند.

درآمد اکثر تراکت پخش کن ها مناسب نیست. چون حرفه ای کار نمی کنند. و اکثرا هم بعد مدت کوتاهی این کار رو ترک می کنند. ولی اگر شما با اصول حرفه ای شغل پخش تراکت آشنا باشی و قلق های این کار رو بدونی می تونی درآمدی مابین 90 تا 150 هزار تومن در حالت نرمال که زیاد هم به خودت فشار نیاری دربیاری.

در این زمینه می تونید عبارت “محمدرضا تراکت” رو سرچ کنید و به سایت من با همین عنوان مراجعه و اطلاعات تکمیلی تری رو دریافت کنید.

ببینید ما در تبلیغات یک نرخ تبدیل داریم. یعنی در ازای هر چندتا تبلیغ ما یک خرید داریم؟ هرچه ما در ازای تبلیغ کمتر خرید بیشتری داشته باشیم یعنی نرخ تبدیل بالاتر و بهتری داریم. متدها و قلق های زیادی هست برای افزایش نرخ تبدیل. مثلا یکی از اونها برندسازی هست. تبلیغاتی که در اون برندسازی رعایت شده باشه نرخ تبدیل چند برابر بالاتر از تبلیغاتی خواهد داشت که برندسازی نکرده باشه. مهم ترین قلق تبلیغات تراکتی همین برندسازی هست. و ارائه خدمات و محصولات با کیفیت.

4 پسندیده