سلامی گرم و عرض تسلیت به همه پادپرسی های عزیز
فردا روز شعر و ادبیات فارسی هستش و این روز رو به تمام کسایی فارسی زبان؛فارسی بلدن یا فارسی دوست دارن تبریک میگم.
صرفا به عنوان یک پیشنهاد نظرتون چیه فردا به مناسبت این روز زیبا یک مشاعره برگزار کنیم. ؟؟؟
علاقمند جهت اعلام آمادگی و پیشنهاد زمان مناسب شروع برنامه به این موضوع پاسخ بدن.
مسابقه به این صورت هست که بنده بیت شعر رو برای شروع اعلام می کنم و اولین فرد با حرف آخر شعر من یک شعر دیگه بگه و به این شکل ادامه بدیم.(مشاعره)
امیدوارم توجه قرارگرفته باشه.
زمان مسابقه در صورت همکاری مدیران ارشد پادپرس محدود خواهد بود به نوعی به شکل مسابقه برگزار می کنیم این رویداد رو
لزوما نیازی به حافظه نیست تو اینجور مشاعره های آنلاین
فعالیت اهمیت بالایی داره و هدف آشنایی بیشتر افراد با اشعاره
به هر حال گوگل دم دسته و سریع میشه شعر رو کپی و حفظ کرد.
ز ما باد بر جان آن کس درود
که داد و خرد باشدش تار و پود
بسیار بسیار نکوست و این عمل جنابعالی بسی مایه ی شادمانی است زیرا پارسی سراسر عشق است و چون صبوح جان مان را مست خواهد کرد،کافی است فقط دل به آن بسپاریم.
جای بحث های زیبای ادب پارسی در این جامعه بسیار خالی است،گرچه مشاعره،بحث ادبی نیست اما می تواند راهی باشد برای ورود به اقیانوس بی کران شعر و ادب ایران زمین.
بله دوست عزیز؛ هدف بنده از این پست همینه چرا که حداقل گروهی از جامعه رو به سمت ادبیات می بره و در آینده بحث های ادبی رو تشکیل میده.
با توجه به این که امروز روز ادبیات فارسی هست و استقبال چندانی از این پست نشده لطفا اگر افرادی رو با توانایی مشاعره(هرچند آنلاینه و نیاز به حفظ نداره) یا صرفا علاقه به شعر و ادبیات سراغ دارید با استفاده از گزینه دعوت دیگران
از @padpors تقاضا دارم افراد ادبیات دوست این جامعه رو به بنده معرفی کنه و بگه که کلا چند نفر هستیم.