سوال اصلی اینه که چرا @yousef این عکس رو گذاشته رو پروفایلش ؟ (بقیه هم غیر از خود یوسف جواب بدن)
صرفا جهت این که سوال بار علمی داشته باشه چند نکته راجع به شیر کوهی مینویسم:
توله شیر کوهی همونقدری که در بچکی زیبا هست موقعی که بزرگ میشه خطرناکه . قدرت آرواره های این درنده به قدری قوی هست که میتونه جمجه یه نفر رو خورد کنه ، این موجود به راحتی میتونه یه آدم رو بکشه .
این موجودات به شدت منزوی و اسرار آمیز هستن و معمولا با غافلگیر کردن شکار میکنن . در زمان بچگی چشمای این حیون آبی رنگ هستن و پوستش بخاطر این که بتونه استتار کنه نقطه نقطه هست ولی وقتی بزرگ میشه پوستش به رنگ خاکی یک دست در میاد و چشم هاش هم عسلی رنگ میشه .
بعید میدونم. قبلاً چندسالی بدون آواتر سر کرده و به نظر نمیآد انتخاباش همینجوری بوده باشه. من خیلی از فروید-لاکانبازی خوشام نمیآد ولی سر فرصت باید بشینیم تحلیلاش کنیم :دی
منم با @Naser_Eslami موافق هستم .
به نظرم یوسف فکر میکرد این عکس یه بچه گربه خیلی ملوسه و میتونه چشم نواز باشه به عنوان عکس پروفایل !
یه چیز دیگه هم به نظرم میرسه اینه که یه بازی بود قدیما تو پادپرس انجام میدادیم یه نفر رو انتخاب میکردیم و بعدش براش آواتار پیشنهاد میدادیم و مجبور بود یه مدت اون آواتار رو بزاره رو پروفایلش . شاید از اون موقع مونده آواتار
نه قرار نبود من جواب بدم، وگرنه خوب بحثی نمیموند. ولی تا آخر هفته جواب میدم. قبلش دوس دارم بدونم که آدمها حسی که از دیدن این عکس بهشون دس میده چیه؟ اولین چیزی که به ذهنتون از نظر حسی میرسه، چیه؟
رک بگم این حس بهم منتقل میشه که شما (مثل من) اعتماد به نفس کافی ندارید برای اینکه عکس پروفایل انتخاب کنید به علاوه علاقه ی ذاتی تون به طبیعت یا شاید گربه سانان این ایده رو بهتون داده که این عکس رو بذارید.
خب حالا که مشارکت تاثیر داره من یک نظریه خاص دارم.
به نظرم یوسف نمی دوست این شیر کوهیه فکر می کرد یوزپلنگ ایرانیه ، بعد گفت بذار همین و بذاریم هم حمایتی کرده باشیم هم عکسش قشنگه.
من با این نظریه موافقم! بخوام بهش چیزی اضافه کنم، فکر کنم سیبیلای این یوزپلنگ ایرانی هم بی تاثیر نبوده تو انتخاب! میدونم یوسف از طرفدارای پر و پا قرص سیبیل ایرانیزه هست؛ اصلا یه موقع یادمه اصرار داشت که روی موضوع چطور ریش و سیبیل پرپشت داشته باشیم؟ یه چالش جمعی بریم!
از سلطان جانورشناسی و کاشف جوراباناسور @sepinoud.keshaavarz هم دعوت میکنم برا پرده برداری از دلیل حضور این شیر کوهی تو جمعمون!
من فکر نمیکنم یوسف نمیدونسته چه عکسی داره انتخاب میکنه، اتفاقن به نظرم کاملن با این گربه آشنا بوده. شاید Planet Earth دیده و از سبک زندگیشون خوشش اومده…:- ؟
به شخصه علاقهی خاصی به گربهسانها دارم و نمونهی مینیاتوریشون (گربهی خونگی) رو نگهداری میکنم. جدای از زیبایی صورت و بدنشون، حرکتشون واقعن زیباست! متاسفانه تو ایران شیر کوهی نداریم، ولی اگه به لطف دوستان منقرض نشده باشن کاراکال و سیاهگوش و پلنگ و چند نوع گربهی خوشگل دیگه داریم:
یوز ایرانی قشنگمون:
کاراکال که مرکز و جنوب کشور و صحراییه:
جالبه که یه زمانی از کاراکال دستآموز برای شکار استفاده میکردن!
اگه یه موقع رفتین جنگل و خصوصن نزدیک رودی، دریاچهای گربهی گنده (حدود یه متر) دیدین پیش پیش نکنید که بهش غذا بدین، چون گربهی جنگلیه نه اهلی!:
این عکس از خوزستان گرفته شده. گربهی جنگلی رو میتونید از خطهای سیاه روی دست و پاش تشخیص بدین.