این یکی - دو روز چند تا موضوع رقص توجهم رو جلب کرد! چند تا آهنگ رقص هم بهش اضافه میکنم:
چه آهنگهایی مناسب برای رقص سراغ دارین؟ مدل رقص رو هم لطفا متناسب با آهنگ ذکر کنین. مثلا هیپ هاپ، شافل، زومبا، … .
این یکی - دو روز چند تا موضوع رقص توجهم رو جلب کرد! چند تا آهنگ رقص هم بهش اضافه میکنم:
چه آهنگهایی مناسب برای رقص سراغ دارین؟ مدل رقص رو هم لطفا متناسب با آهنگ ذکر کنین. مثلا هیپ هاپ، شافل، زومبا، … .
چی باعث میشه یک سوال رو در پادپرس مطرح کنید؟
یادگیری یا تقویت چه مهارتهایی در دنیای امروز با یک برنامه تقریباً ۵ ساله یا زودتر، منجر به درآمدزایی مطلوب و نسبتاً تضمینی میشه؟
دنبالهی موضوع از کجا میشه برای «افزایش درآمد» مشاوره گرفت؟
چقدر با مشکل پیشنویس نویسی در پادپرس مواجه هستید
من بعد از مدتی که برمیگردم و سری به تایپیک ها میزنم متوجه میشم در مورد کلی موضوع پاسخ هایی نوشتم که هنوز نه پست شده و نه کامل
شما هم چنین مشکلی دارید؟
چه کار انلاینی میتونم از تو خونه انجام بدم که درامدش خوب باشه برای گذران زندگی؟
با ادمی که تو یه گفتگو همه چی رو شخصی میگیره چطور صحبت میکنی؟
چگونه است که انسان های خیّر سرشار از آرامش اند و در ضمن گشاده رو و آرامشبخش هم هستند؟
چه راهکارهای موثری را برای تقویت فن بیان خود تجربه کردهاید؟
آیا کرم چاله وجود دارد؟ درباره ی کرم چاله چه میدانید؟ اگر میتوانید به زبان ساده توضیح دهید؟
آیا آشنایی با قانون برای وکالت کافیه؟
اگر یک نفر یا حتی یک نرم افزار، کاملا بتونه قوانین رو در کنار هم قرار بده، آیا برای وکالت کافیه؟ اگر نه، چه چیزی علاوه بر آشنایی لازمه؟
آیا براساس قانون یک نفر میتونه وکالت خودش رو برعهده بگیره؟
اینکه برای کارهای پیچیده، نیاز به وکیل هست، شاید امری روشن باشه ولی براساس قانون، آیا یک نفر میتونه وکالت خودش رو یا بقیه رو برعهده بگیره بدون اونکه مدرک وکالت داشته باشه؟
چرا بعضی از وسایل مورد استفاده بشر در گیر و دار تکنولوژی زیاد مورد تکامل قرار نگرفتن؟ مثل ناخن گیر و کبریت
چرا بعضى فلفل سبزا از بعضى ديگه تندترن؟
تا حال سوالی بوده که بعد از پرسیدنش از خودتون خجالب بکشید؟
چقدر روی گریه دیگران حساسید؟
دلتون می خواست چه ویژگی هایی داشتید که الان ندارید؟