«گزینه پنجوم» کمپینی برای تشویق رستورانها به غذادوست بودن

مثلا میتونه از همین پادپرس شروع، به این صورت که برای رستورانها صفحه ای قرار داده بشه که کاربرا برای رستورانهایی که برای کاهش هدر رفت غذا راه حلهایی رو تو جیبشون دارن بیان لیست بشن!

کمپین گزینه پنجم برای کاهش هدررفت غذا

1 پسندیده

مشکل اساسی تو ترغیب رستوران دارن به داشتن صفحه توی پادپرس خیلی از رستوران دارن با توجه به اینکه این سایت خیلی معروف نیست دلیلی برای اینکه بخوان از راهکارهای پادپرسی استفاده کنند نمی بینند. بهتر از اون میشه از اپلیکیشنها هایی مثل فور اسکور و یانرم افزاری شبیه اینکه که پیشنهاد دهنده رستورانها هست استفاده کرد. مثلا اگه شما توی یه رستوران از یه رهیافت خوب برای جلوگیری از اتلاف غذا با خبر شدید توی اون نرم افزارها اون رو معرفی کنید تا باعث شه که باغقی مصرف کننده گان به اون ویژگی رستوران دقت کنند و شاید اگه براشون مهم باشه تو انتخابشون لحاظ کنند.


پیشنهاد
کسی نرم افزارهای رستوران یاب و یا پیشنهاد دهنده رستوران رو میشناسه و یا میتونه با مسئولین نرم افزارهای معرف اشنا هست. چون مثلا برخی نرم افزارها مثل همون foursquar یه گزینه های مبنی بر کیفیت غذا و یا قیمتش داره و میشه یه گزینه دیگه مبنی بر زیست علاقه مند هم بهش اضافه کرد. اینطوری ادمهاباتوجه به اینکه مثلا اتلاف غذا توی اون رستوران چقدره و یا از این موارد رو بهشون گوشزد میکنند.

2 پسندیده

ایده طراحی یه اپلیکیشن


با یه سرچ کوچولو میشه فهمید اپهایی که باهاش بشه میز یه رستوران رو رزرو کرد موجود نیست و تازه نمی دونم تاحالا به این مشکل برخوردید یا نه. به شخصه خودم خیلی وقتها که به یه رستوران میرم از اینکه مدت زمان زیادی برای اماده شدن غذا معطل بشم عصبانی میشم. حالا فرض کنید ادمهایی که زیاد میرن رستوران تو مسیر رفتش به رستوران بتونن سفارش غذا بدن و هزینه هاشم پرداخت کنند ( به هر حال ایرانه و ادمهایی زیادی ممکنه مرض بریزن ) و توی منویی که به شما ارائه میشه اضافی غذا رو می برمم باشه . حتی میشه این اپ به مکان یاب جغرافیایی شما هم دسترسی داشته باشه و بهتون از این رستورانها معرفی کنه و در نتیجه بشه تو سیستم پیشنهاد دادن این رستورانها کمتر اتلاف کن هم جا داده بشه. اینطوری همه اون نکاتی که توی این بخش وجود داره به خودی خود برطرف میشه. و نیازی نیست که رستوران دارن رو ترغیب کنید چون اینطوری اونها مجبورن دنبال شما بیان.


سوال
کسی اپی نمیشناسه که این کار رو بکنه. اگه هست معرفی بکنه تا باهاش لینک بشیم و ازش بخواهیم که این نکته رو توی اپش قرار بده

2 پسندیده

من اگه رستوران دار باشم و یا شایدم اشپز دلم میخواد که اگه اصطلاحی برای اسم یه روش جهت کم کردن غذا مورد استفاده قرار میگیره اون تو رده اسمهای تخصصی حوزه خودم باشه. بیاییم فکر کنیم که این چارچوب ما به چه وسیله یا چه تکنیک اشپزی که باعث میشه هدر رفت کمتر بشه ربط داده بشه بهتره

ته دیگ! آیا؟! سوسیس بلغاری با پنیر!

نه یه چیزی که وقتی اسمش مساد یاد هدر رفت و یا کاهش هدر رفت بیفتی

1 پسندیده

و در ضمن اینکه یاد هدررفت غذا میفتی حس نوآوری هم بهت دست بده. یعنی وقتی میخوای ایده ی نوآورانه برای کاهش هدررفت غذا بدی بیای سراغش.

واسه اینکه برای خود من بیشتر بشکنه این مسپله ؛ رستوران -غذا - مشتری- هدر رفت غذا - مسپولیت -
اینا ذینفعهای این قضیه که میشه واسه اسم کار روشون مانور داد

حالا جدای از اسمی که میتونه خیلی خوب و به جا انتخاب بشه ؛ واسه ادامه کار ؛ به نظرم واسه اینکه یه دید کلی از ایده ها و تجارب مختلف رو این مسپله بتونیم بدست بیاریم بدنباشه بریم محتوایی که تو هیستوری این ایده هست رو یه نگاه بندازیم
:bike:

داستانی که از این ایده برداشت کردم خودم:

برای رستوران ها فضایی در پادپرس وجود داشته باشه،
کاربرها میان در این فضا ایده های نویی برای کاهش هدررفت غذای رستوران میدن.
رستوران های نوآور میان از این ایده ها بهره میبرن.
و به کاربرهایی که ایده های نو دادن هدیه ای در قالب یه وعده ی غذایی یا هر چی میدن، یا هیچی نمیدن و صرف استفاده از ایده ها خدماتشون نوتر میشه و این به نفع کاربرها میشه.

خب، اولین چیزی که به ذهنم میرسه:‌ توان اجرایی نوآورانه یه رستوران چقد هست؟ محدودیت های رستوران ها برا پیاده سازی و اینا. ایا میشه یه جوری از پس این محدودیت ها در برابر تغییر براومد؟ یه نقل قول خوب در این زمینه هست:

“The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping the old ones.”
—John Maynard Keynes (a British economist)

دقیقا همه اینایی که میگی رو من به نظرم رسید بیایم یه ‍پرسشنامه یا یه استاندارد کلی واسش بوجود بیاریم و بذاریم در اختیار رستورانها؛ یه امکان سنجی اولیه به همراه یه نیازسنجی مناسب از ابعاد کار به دستمون میاد

1 پسندیده

پرسش هایی که به ذهنت میرسه رو میگی؟ ایده ای ندارم چه پرسش هایی میشه از رستوران ها پرسید؟

به نظرم یه چندتا چالش دارین رو به روتون: 1- چطور رستوران رو متوجه این قضیه کنید که لازمه همچین تغییری در روند کاریشون ایجاد کنن. 2- معرفی ایده های مختلف به رستوران ها 3- بعد دنبال این باشین که چه تعداد از اون ها مایل به همچین تغییری هست.

اگر از ابتدا بریم سراغ رستوران هایی که در حال تاسیس هستن و راهنمایی بشن برای بهینه کردن کارشون بهتر هست، تا اینکه بعدها بخوان تغییری ایجاد کنن.

1 پسندیده

جوابهایی که الان تو جیبم دارم:grinning:

۱-با اکثر رستورانهایی که به صورت شخصی (نه واسه این ایده مشخص) صحبت کردم ؛دغدغه این قضیه رو داشتن؛ حالا چه برای برندشون چه به عنوان راه حلی برای تبلیغ خودشون ؛ منظورم اینه که تقریبا متوجه این قضیه هستن فقط باید نفعی توش ببینند که بیشتر روش مانور بدن

۲- چیزی که به ذهنم رسید واسه این ایده اینه که با استفاده از شبکه های مجازی بتونیم این دغدغه رو دوباره و دوباره و دوباره … بیاریم تو چشم ؛البته تو اسکیل ملی !!

1 پسندیده

یعنی بازار هدف اولیه ی این ایده رو رستوران های در حال تاسیس یا نوپا گرفتی. به نظرم بازار خوبی هست :heart_eyes:، چون چنین رستوران هایی لازمه یه مزیت رقابتی ایجاد کنن.
فقط یه نکته براشون هست که این رستوران ها هنوز به مشکل خاصی هم برنخوردن که بخوان نوآورانه برطرفش کنن :sunglasses:

@somo849 داستان تو ذهنت رو برا این ایده توصیف میکنی لطفا؟ هر چی جزئیات بیشتر بهتر.

مثلا من میام یه بسته بندی جدید پیشنهاد میدم، چه اتفاقی میفته

  • برا من؟
  • برا رستوران؟

طرح یا داستانی که از طریق اون به نظرم میشه رستوران دارا رو تشویق به حرکت در این زمینه میکنه اینه که بشه یه برندی در خلال این روند به وجود اورد.

واسه این برند چند تا حرکت باید زده بشه:

1- اسمی مناسب واسه این قضیه (واسه شروع خیلی تشویق کننده میتونه باش)

2- ساختن یه لوگو و نمادی مناسب

3- استفاده از شبکه های مجازی و خبر رسانی برای معرفی برند

4- معرفی یک یا دو رستوران که در این زمینه حرکتهای خوبی زدن و معرفی اونها و راهکاراشون

5- معرفی راهکارهای مناسب برای رستورانها و امکان سنجی اونها

در نهایت به نظرم این لیست رو میشه تکمیل و تصحیح کرد

2 پسندیده

در تکمیل فرمایشات @somo849 :joy: بعد از طراحی لگو و پرسش ها ما به یه کمپین ایستاگرامی نیاز داریم که میشه اسمش رو گذاشت گزینه پنجم .
روال این کمپین به این صورت خواهد بود که ما چهار تا سوال مشخص که چکیده همه بحث های گفته شده بود رو به عنوان گزینه های یک تا چهار معرفی میکنیم و بعدش از همه ادمهایی که به رستورانهای مختلف رفتند میخواییم که خودشون این چهار تا سوال رو توی روستوران ها بررسی کنند و بعد از اینکه غذا خوردن به تعداد گزینه های که توی اون رستورانها دیدند یه عکس سلفی از خودشون جلوی رستوران بگیرند و توی اینستاگرامشون شیر کنند و ضمن منشن کردن هشتک ما که عنوان کمپینمونه از دو نفر از دوستان خودشون بخوان که دو تا دستوران دیگه رو تست کنند و این موارد رو توش بررسی کنند.
در اخر ما میتونیم گزینه های پنجم رو جمع اوری و چاپ کنیم.

واسه کمپین راه انداختن چه نیازهایی وجود داره؟ چطوری میشه یه کمپین پویا راه انداخت؟

خوب مهمترین نکته ای که توش هست اینکه ایده است خیلی ساده و قابل اجرا تو هر شرایطی باشه. ولی اهداف گنده ای پشت داشته باشی

  • اول لازمه بدونی هدف کمپینت/لید کمپین چیه و بتونی اون رو در قالب ۳-۵ کلمه توصیف کنی. هدف این کمپین چیه؟

  • این کمپین مخصوص چه جامعه ای هست؟ میخواد/میتونه رو چه جامعه ای زودتر تاثیر بذاره؟ کی سریع تر همراه چنین کمپینی میشه؟

بعد میشه انتخاب ابزار اطلاع رسانی و انجام-تکمیل-انجام.