با کلیت حرف شما موافقم. توجه کنید که پادپرس به مرور زمان اتاقهایی را طراحی کرده که سلیقههای گوناگون را پوشش میدهد. این اتاقها هر کدام برای هدفی طراحی شدهاند:
-
ایوان پادپرس: که کمتر جای بحثهای جدی است و اتفاقا استفاده از ایموجی و پاسخهای کوتاه به نظرم در آن کاملا طبیعی و لازم است.
-
تجربیات من: که می تواند در برگیرنده هر نوع تجربه فردی باشد و به نظرم همچنان در این اتاق ویرایش سختگیرانه چندان جایز نیست. برای نمونه موضوعات زیر را ببینید:
اولیا و مربیان عزیز: دوست دارید بدونید هر روز تو کلاس پایه اول دبستان چه خبره؟
کشاورزی در خانه: چطور سطح کشت محصولات را داخل منزلم افزایش دهم؟ -
دانشنامه من: جای بحثهای تخصصیتر است و در این اتاق دانش و مهارتهایمان را به اشتراک میگذاریم. اینجا به نظرم اتفاقا جای سختگیری است. برای نمونهای از موضوعات تخصصی مطرح شده در این اتاق این موضوعات را ببینید:
هنر مذاکره کردن رو از کریس واس، مامور سابق FBI، یاد بگیریم!
آموزش تولید محتوای سایت (قسمت اول) - کلیات -
ایستگاه پرسش: پرسشهای جدیتر معمولا در این اتاق نوشته میشوند. همانطور که گفتید این اتاق جای پاسخهای حاشیهای نیست و نظر من هم این است که پاسخهای حاشیهای و بیهدف باید به مرور زمان حذف شوند.
-
میزگرد تحلیلی هفته: به موضوعات روز میپردازد که میتواند مرجع خوبی برای دیگران باشد. به نظرم ویرایش در این اتاق تا حدی لازم است.
خوشبختانه نویسندههای دانشنامه من و میزگرد تحلیلی هفته خودشان در راستای نوشتن محتوای بهتر تلاش میکنند. به طور خلاصه فکر میکنم بحثی که مطرح کردید باید در اتاق ایستگاه پرسش با جدیت پیگیری شود.