هر جای پادپُرس که باشیم، با فشردن دکمه ی c انگلیسی (c = compose)، پنجره ی طرح موضوع میاد بالا! در واقع دکمه ی c انگلیسی یه میان بُر برا طرح موضوع هست، البته لازمه حواسمون باشه حتما کیبورد انگلیسی باشه!
من خودم از ویژگی به عنوان چرکنویس استفاده میکنم. دو حالت هم داره:
می خوام به یه مسئله جواب خودمو بدم و یا بهش چیزی رو اضافه کنم. می نویسم ولی میدونم نوشتم ناقصه. میذارمش همونجا و بعد که دوباره رفتم سراغش تکمیلش میکنم.
تو صفحه اصلی «+آغاز کن» رو می زنم. هر چی مسئله و یا مورد جدیدی باشه که بخوام مطرح کنم رو می نویسم و اگه عجله ای نداشته باشم میذارم یکم خیس بخورن تو ذهنم و بعد میام سراغشون. خوبی این مورد برام اینه که مثلاً یه بار دو تا موضوع تو ذهنم بود ولی جمله بندی مناسبشون نمیومد تو ذهنم. جفتش رو همونجا نوشتم. بعد تر جدا جدا و با یک کپی پیست جفتشون رو تولید کردم.
گاهی یه مسئله پرسیدم و جواب بقیه برام مهمه؛ ولی کسی جوابی بهش نمیده و اون تاپیک تو صفحه اصلی هی میره پایین. راه حل خودم اینه که بعد از چند روز میرم یه ویرایشش می کنم و اون تاپیک دوباره میاد سرلیست موضوعات روز و احتمال جواب گرفتنش بالا میره.
حواستون باشه که فقط ویرایش آخرین پاسخ هر موضوع، باعث بالا اومدن اون موضوع در لیست موضوعا میشه.
وقتی به اندازه ی کافی در پادپُرس اعتبار داشته باشی، یه دکمه در زیر هر موضوع یا پرسش میبینی به اسم دعوت دیگران. که باهاش میتونی افراد عضو یا غیرعضو رو به همون موضوعی که برات مهمه، مشخص دعوت کنی.
پ. آرزو : کاش در آینده دکمه ی «دعوت دیگران» در پادپُرس میتونست دعوتنامه های شخصی سازی شده بفرسته!
گاهی در داخل یه بحث، سوال هایی به ذهنمون میرسه که خودش بحث جدا می طلبه و اگه داخل موضوع قبلی مطرح شه ممکنه منجر به تغییر جهت رادیکال در موضوع قبلی بشه. برا همین یه امکان داریم که میتونیم یه موضوع جدید در ادامه ی موضوع قبلی ایجاد کنیم:
روی دکمه ی share ، در زیر موضوعی که میخوایم در راستاش موضوع جدیدی آغاز کنیم، بزنیم و در انتهای ایکون های شبکه های اجتماعی یه گزینه هست به اسم «+طرح پرسش»، که به کمکش میشه تاپیک جدید لینک شده به قبلی آغاز کرد.
من راستش گاهی،دوست دارم پادپرس رو آ فلاین بگردم و بخونم. بعضی وقتا اینترنت ندارم پس وسوسه گشتای سریع و سر زدن به تلگرام و . . . نیست پس تمرکز دارم و این رو برای خوندن و فهمیدن بعضی موضوع ها و بعضی نوشته های طولانی و پیچیده و بعضی نویسنده های پیچیده نویس واقعا لازم دارم
خوب یه بار این کارو کردم که تو هر صفحه جدید گوگل قسمتی رو که علاقه داشتم باز کردم و چند صفحه باز داشتم برای خوندن و بعد آ فلاین شدم ناخودآگاه اومدم لایک کنم خوب معلومه نمیشه یا غرق خوندن یه چی به ذهنم اومد اومدم جواب بدم خوب نمیشد
میشه یه جور بشه پادپرس برای خوندن همیشم آسونتر بشه یا نه بهتر با توجه به ماهیتش اصلن فکرشم نکنم
یه بات کارامد برای پادپُرس داریم به اسم Padporsnotificationbot. که با وصل کردن این بات به حساب کاربری، میتونیم آگاهسازی های حساب پادپرسمون رو تو تلگرام دریافت کنیم. و در صورت تمایل بهشون پاسخ بدیم و یا لایکشون کنیم.
برای وصل کردن بات به حساب کاربری مون، کافیه بات رو یه بار استارت کنیم، و بعد آی دی دریافتی از بات رو در تنظیمات صفحه شخصی مون در پادپُرس وارد کنیم. بعد از این بات به حسابمون وصله.
راستی برای پاسخ به پیام تلگرام، لازمه پیام رو در بات بگیریم و روی دکمه ی reply که در تلگرام ظاهر میشه بزنیم. در غیر این صورت تلگرام فکر میکنه داریم با بات تعامل میکنیم و نمیتونه تشخیص بده پاسخ دقیقا به کدوم پیام قبلی بوده!
آپدیت: در حال حاضر با توجه به دسترسی راحت به نوتیفیکیشنها از طریق وباپلیکیشن پادپُرس، بات از دسترس خارج هست.
نسخه ی گوشی پادپُرس برای خوندن پادپُرس، نسبتا مناسب و با کمترین حواس پرت کن ها هست. ولی خب در حالت آفلاین کار نمیکنه!
یه راه ساده که فعلا این نیاز رو میتونه برطرف کنه اینه که «پیگیر» موضوعاتی که علاقه مندش هستین باشین، و بات تلگرامی رو به اکانتتون وصل کنین، تا در هر موضوع مورد علاقه تون هر پیامی اومد، به تلگرامتون بیاد و بعد سر فرصت در حالت آفلاین مطالعه ش کنین.
###پیگیری موضوعات مورد علاقه
برای پیگیری موضوعات مورد علاقه، یا دریافت آگاه سازی در موضوعات مورد علاقه، میتونیم از دکمه ی «دنبال کردن» که در انتهای هر موضوع، در هر اتاق، و در هر دسته بندی موضوعی وجود داره کمک بگیریم.
امروز میخواستم تو تلگرام کسی رو به بحث دوچرخه . . . دعوت کنم از علامت به اشتراک گذاری استفاده کردم ولی چون لینک تلگرام نداره خودم آدرس لینک رو کپی کردم براش فرستادم.
چرا تلگرام تو گزینه ها نیست؟
اگه از یه حوزه موضوعا خوشم نمیاد و میخوام تو لیست موضوعام نباشه، میتونم لیست موضوعات تازهها رو برا خودم شخصیسازی کنم:
کافیه برین به قسمت شخصیسازی در صفحه شخصیتون، اونجا در پنل سمت راست اتاقها رو انتخاب کنین و در قسمت خاموش، اسم اتاقهایی که نمیخواین موضوعاتش رو ببینین وارد کنین.
مثلا اگه من نمیخوام در زمینهی علومپایه موضوعی ببینم، کافیه علوم پایه رو در لیست خاموشم وارد کنم:
به همین صورت میتونم پیگیر بعضی اتاقها بشم (و برای موضوعاتی که در اتاق مطرح میشه آگاهسازی دریافت کنم) و یا دستهها (که به موضوعات با جزئیات بیشتری میپردازن) رو خاموش یا روشن کنم
ممکنه شما یه مینیمالیست باشین و از فضاهای باز بیشتر از فضای بسته یا شلوغ خوشتون بیاد. اون وقت خیلی راحت میتونین نمای سایت رو بسته به علاقه تون تغییر بدین. کافیه دوباره برین به قسمت شخصیسازی در صفحه شخصیتون، اونجا در پنل سمت راست آخرین گزینه یعنی رابط کاربری رو انتخاب کنین. در این رابط کاربری، اولین گزینه به اسم قالب، امکان انتخاب قالب رو به شما میده:
الان امکان انتخاب سه قالب در دسترس هست:
اگه قالب تیره میپسندین، شب رو انتخاب کنین.
اگه مینیمالیست هستین، روز.
و در نهایت قالب بسته که همین قالبی هست که الان میبینین.
من در آن لحظه کمک فکری خاصی برای ایشان نداشتم، در عین حال میدونستم چنین چیزی دغدغهی پادپرسیها هم هست. و به پیشنهاد خودشان ایمیلشان را به آدرس پادپرس ([email protected]) فوروارد کردم. بعد از این، محتوا به پادپُرس ارسال شد و به کمک امکانات ادمینی در داخل موضوع مربوط به خودش قرار گرفت.
اگه شما هم با دوستان و همدغدغههایتان از طریق ایمیل تعامل دارید، میتونید (با اجازهی خود صاحب ایمیل) موضوعات خوب را به پادپرس فوروارد کنید تا هم در دسترس جمعی بزرگتر قرار گیرد و هم در گوگل برای آیندگان مستند و ایندکس شود. نگران قسمت های مربوط به امکانات ادمینی هم نباشید. پادپرس همیشه ادمینها و تسهیلگرایی داره که حواسشون به این چیزا هست.
امکان نوشتن فارسی و انگلیسی همزمان در پاراگراف های چپچین و راستچین:
Now the editor supports left-to-right and right-to-let directions simultaneously.
البته لازمه حواسمون باشه که حالت پیشزمینه، راست به چپ هست برای پاراگراف ها. و برای اینکه پاراگرافی از چپ به راست نوشته بشه لازمه با زبان انگلیسی شروع شه، و در ضمن پاراگراف جدیدی باشه (حداقل دو اینتر با خط قبلی فاصله داشته باشه).
در ضمن اگه در خود پنجره ی نوشتن هم بخوایم جهت نوشتهها راست به چپ دیده بشه میتونیم از دکمه ی تغییر جهت متن، ، کمک بگیریم.