آمارهای مربوط به مهاجرت 30 تا 50 سال گذشته داخل کشور رو از کجا میشه به دست اورد؟ جایی ثبت میشه؟
چرا این آمار ها رو خوبه داشته باشیم؟
برای این که با دونستن عدد دقیق مهاجرت در طی سالهای گذشته بتونیم تخمین بزنیم چقدر احتمال داره که این روند رو به افزایش باشه و میزان این افزایش چقدر خواهد شد در آینده و این افراد چه نیازهایی دارند و خواهند داشت. چرا به سمت شهرها میان و ایا از این مهاجرت در بلند مدت رضایت کافی رو کسب می کنند یا نه؟
و از بقیه هم یا تست بودن یا ازمایش یا نتیجه نشستهایی بودن که در راستای سرشماری ها بودن.
به عبارتی خیلی دقیق نیست. از کجا میشه این امارها رو دقیق تر به دست اورد؟
از اونجایی که به هیچ شرکت خصوصی در ایران اجازه تولید آمار داده نمی شود قطعا باید خودتان زحمت محاسبه این اعداد را بکشید و خب قطعا به تحقیقات میدانی نیاز خواهید داشت.
تا آنجایی که من شنیده و دیده ام جمعیت روستایی بعضا در حال بازگشت به روستای های خود هستند و مواردی را مشاهده کرده ام البته دلایلی که قابل ذکر باشد و بتوان به همه جامعه بسط داد موجود نبود اما به نظر میرسد زندگی شهری یکنواخت و کسل کننده با ترافیک و آلودگی و سر و صدا و مردم بی اعصاب و همسایه نامهربان و…
شهر های ما آنقدر درگیر معضلات اجتماعی است که گاهی یک روستایی نمیتواند این همه فشار بی مورد را تحمل کند.
برادران افغانی ما (افغانستان روزگاری جزوی از ایران بود و افغان ها فارسی زبان هستند پس آنها را میتوانم برادر خود بنامم) هم با این وضعیت تاسفبار جامعه در حال مهاجرت به ترکیه، عراق، افغانستان و اگر در توانشان باشد کشور های اروپایی هستند. گاهی اوقات عمق فاجعه را انقدر بزرگ میبینم که حس میکنم حتی هوایی که تنفس میکنیم مسموم است