تولد دوسالگی پادپُرس همین روزاست. با توجه به رشد آهسته و پیوستهی خوبی که تو این دو سال تجربه کرده، امسال به صرافت افتادیم که برای تولدش از سطح تیم پادپُرس بیایم بیرون و با اصل کاریهای پادپُرس این روز رو جشن بگیریم.
جرقهی این ایده از پیشنهاد خوب دبیر گفتگومون و شور و شوقی که سایر پادپُرسیهای فعال از خودشون برای یه دورهمی حضوری بروز دادن ایجاد شد. برای همین تصمیم داریم که بعد از ظهر، پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷ در سه شهر تهران، شیراز و زنجان که پُرپادپُرسی هستن، دورهم جمع بشیم و هم رو ببینیم و از اهداف و کارای پادپرسیمون بگیم و بشنویم.
توی برنامه دورهمی به دنبال یک برنامه ساده و جذاب هم هستیم تا هم سرگرمی باشه و هم خاطرهای جذاب و ماندگار!
هر کسی که مایله به تولد پادپُرس تشریف بیاره و ما رو با حضورش شاد کنه، یه حرکت جالب برای دورهمی پیشنهاد بده! تا شب دوشنبه ۲۰ اسفند منتظر سرازیر شدن پیشنهاداتون هستیم
به قول رادیو چهرازی.
چیه مهمونیا پر از حرفای بدرد بخور شده.
جشن بگیرید ولی کم هزینه و ساده. آبجو باشه و موزیک و رقص همین.
به نظرم یه سری بازی های غیر فکری هم باشه خوبه. مثل وسطی و هفت سنگ و کبدی و …
باز خودتون مختارید
البته قول بده اگه جلال تهران بود، تصادفا نزنیش و این یه مورد رو واقعا بذاری برا تیم! و در ضمن اولین رقص هم پای خودته، به هر حال انتظار میره پادپرسیا نمونه های الهامبخشی باشن که وقتی پیشنهاد میدن اول خودشون آستین بالا بزنن … .
خب زنونه
مردونه
مخلوط
البته مخلوط باید دونفری بیایین و محرم باشین
شناسنامه هاتونم بیارین توی ورودی چک میشه و به میزان جوهر شناسنامه به این سه محور سوق داده میشید.
با نظر توحید موافقم میتونه یه پارتی سالم و مفرح باشه با تشکیل گعدههای دوستانه برای بحث پیرامون مسائل مختلف از جمله پادپرس و آیندهاش. در کل جمع خاصی میشه از جویندگان گنج جواب(علم) با نقشهای سراسر سوالآلود
اگه موافقیت آمیز بود میتونه ادامه پیدا کنه و چنین محافل پادپرسی بیشتر و بیشتر برگزار بشه و اتفاقی جریانساز رخ بده بر اساس آرمان پادپرس
شخصا فاصله نسبتا زیادی با هر سه مقصد دارم در نتیجه حضور پیدا نمیکنم و در عواقب احتمالی چنین میتینگی درگیر نخواهم بود
اما اگه برگزار شد از چندوچون ماجرا گزارشی تهیه کنید تا امثال من بیخبر نمانیم و اگه خطری نداشت در دورهمیهای بعدی شرکت کنیم
تهیه ی گزارش از دورهمی هم برای اشتراک گذاری و اطلاع رسانی به جامعه ی پادپرس فوق العاده ست.
احتمالا من اگه بتونم حضور پیدا کنم تهران میام. دور همی جذابی میشه اگه بچه های خلاق پادپرسی برای جذاب تر شدنش ایده پردازی کنند.
راستش حدس براساس تعداد بود و اینکه زمان برای اینکه توقع داشته باشیم آدمها جا به جا بشن مناسب نیست (آخر سال و کلی دردسرهای متفاوت). اگر بچههای قزوین هم به اندازه یه دورهمی هستن میشه یک محل اضافه کرد!
بچه های قزوین همه میشناسن همدیگه رو مگر اینکه غیر ما هم قزوینی فعال باشه توی پادپرس.
بعدشم قزوین شاه راه ارتباطی شمال کشوره جای خوبیه واسه همین پیشنهاد دادم البته من خودم ۵شنبه میخواستم برم تهران حالا ببینم برنامه چطور میشه میرسم عصر بیام دورهمی یا نه که ایشالا میرسم
راستی ساعتش رو هم اعلام کنید خوب میشه میشه زودتر برنامه ریزی کرد براش برای پذیرایی از پنیر کهنه و عرق سگی استفاده کنید باعث حفظ کیفیت شرکت کنندگان میشه