چرا بعد از مدتی از پادپرس خسته می شوم؟

خیلی پاسخ و پرسش هایی که تو این سوال بود برام جذاب بود اما یک چیزی هم برام جذاب تر بود! این که شما برای خوندن ماجان (چون خودم نوشتم نوشته خودم رو مثال می زنم که به کسی بر نخوره :grin::grin::grin:) نمیاید پادپرس دلیل بر این نیست که ماجان نباید روی پادپرس باشه!
این که شما به پادپرس نقد کنی مشابه کاری که من کردم، بیاید پادپرس رو نقد کنیم!
و یک راهکاری بدید که شمایی که برای خوندن مسائل خاصی وارد پادپرس می شید راحت تر به اون مطالب دسترسی پیدا کنید خیلی منطقی تره تا این که خواهان حذف مطالبی بشید که مورد علاقه شما نیست!
بیاید فرض کنیم که رشته تخصصی شما نجومه و تقریبا نود درصد جست و جوهای شما در گوگل در همین حوزه است. چون علاقه شما بر فرض نجومه آیا این درسته بگیم گوگل نباید هیچ مطلبی به جز نجوم رو ایندکس کنه چون شما برای خوندن مطالب پوست و زیبایی سری به گوگل نمی زنید؟
از طرفی گوگل هربار یک چیزی رو برای سایت ها معیار قرار می ده و همون طور که رتبه بندی 10 امتیازی گوگل یک شبه از بین رفت و گوگل یک هو رتبه همه سایت ها رو صفر کرد. صبح اون شب همه و خصوصا سایت هایی که تمام درآمدشون از طریق تبلیغاتی بود که بخاطر رتبه شون در گوگل اون ها رو جذب می کردند، از بین رفتند گوگل می تونه یک شبه تمام الگوریتم های الانشو تغییر بده و انقدر ربات هاش باهوش بشند که بتونند تخصصی ترین و واقعی ترین مطالب رو بشناسند و به این شکل الگوریتم های فعلی همشون منسوخ بشند.
و در نهایت من آینده پادپرس رو یک گوگل میبینیم! چون من برای خواندن مطالب تعمیر هواپیما هیچ وقت گوگل نمیرم اما انتظار هم ندارم هیچ مطلبی درباره تعمیر هواپیما در گوگل نباشه چون من نمی خونم! در پادپرس هم انتظار ندارم فقط چیزهایی باشه که من دوست دارم :slight_smile: خصوصا که نوشتن ماجان با مشورت با بزرگان پادپرس @lolmol و @yousef بود و این که با توجه به چشم انداز پادپرس و همچنین آینده پادپرس برعکس تصور شما من بسیار از نوشتن داستانم روی این پلتفرم راضی بودم :slight_smile:

5 پسندیده