خب میخوام سه رمان از کتابهایی که مخاطبان اینستاگرام پادپرس اخیرا خوندن رو اینجا معرفی کنم. معرفیها با کمک خوانندهی هر کتاب تنظیم شده و در اینستاگرام در اختیارمون قرار گرفته که به اینجا منتقل میشه تا افراد کتابخونِ بیشتری در وب بتونن ازش استفاده کنن.
سه رمان پیشنهادی در ژانر تاریخی-تخیلی
1. ملت عشق نوشتهی الیف شاکف
اگه به صفحهی گودریدز کتاب ملت عشق مراجعه کنین میبینین که این رمان از حدود صدهزار رای، امتیاز ۴.۱ رو به خودش اختصاص داده که امتیاز خیلی خوبی هست و میگه که اگه به رمان در ژانر تاریخی-تخیلی علاقهمند هستین خوبه که مطالعهش کنین.
مریم عزیز در توصیف این کتاب، دو قسمت مختلف از کتاب رو انتخاب کردن:
لینک دانلود کتاب صوتی ملت عشق در کتابراه
لینک دانلود کتاب نوشتاری ملت عشق در کتابراه
قسمتی از متن کتاب:
مولانا خودش را «خاموش» مینامید؛ یعنی ساکت. هیچ به این موضوع اندیشیدهای که شاعری، آن هم شاعری که آوازهاش عالمگیر شده، انسانی که کار و بارش، هستیاش، چیستیاش، حتی هوایی که تنفس میکند چیزی نیست جز کلمهها و امضایش را پای بیش از پنجاه هزار بیت پرمعنا گذاشته چطور میشود که خودش را «خاموش» بنامد؟
اغلب مفسران مثنوی بر این نکته تأکید میکنند که این اثرِ جاودان با حرف «ب» شروع شده است. نخستین کلمهاش «بشنو!» است. یعنی میگویی تصادفی است شاعری که تخلصش «خاموش» بوده ارزشمندترین اثرش را با «بشنو» شروع میکند؟ راستی، خاموشی را میشود شنید؟
همه بخشهای این رمان نیز با همان حرف بیصدا شروع میشود. نپرس «چرا؟» خواهش میکنم. جوابش را تو پیدا کن و برای خودت نگه دار.
2. رمان نام من سرخ نوشتهی ارهان پاموک
نام من سرخ در گودریدز، تونسته از بین چهل هزار رای، امتیازِ خوبِ ۳.۸ رو به دست بیاره. این رمان هم از ژانر تاریخی-تخیلی به حساب میاد و مربوط به اتفاقاتی از تاریخ ایران و ترکیه در دوران صفویه و عثمانی هست.
مریم عزیز در وصف این کتاب این متن رو انتخاب کردن:
رمان نام من سرخ سه داستان موازی قتل، نقش و عشق را در کنار هم پیش میبرد، حلقه واسط این سه داستان نقش ها یا مینیاتورهایی است که نویسنده (اورهان پاموک) با گنجینه ای از ادبیات فارسی در رمان به تصویر می کشد. هر کدام از راویان رمان قطعه ای از حقیقت وگاهی دروغ را برای ما روایت میکند و این بارزترین مشخصه پست مدرن رمان است، راویان گاه خواننده را مخاطب قرار میدهند، او را شاهد میگیرند یا استنطاق میکنند.
تشخیص راست و دروغ حرفهای راویان بر عهده خواننده است. نویسنده به بهانه توصیف مینیاتور حکایت شاعران کهن فارسی را وارد داستان کرده و نقش را به ادبیات مبدل میسازد و کل رمان را به تصویری بزرگ از پر شکوهترین دوران حکومت تبدیل مینماید.
لینک دانلود کتاب صوتی نام من سرخ از کتابراه
لینک دانلود کتاب نوشتاری نام من سرخ از کتابراه
۳. رمان جاسوس نوشته ی پائولو کوئیلیو
رمان بعدی کتاب جاسوس از کوئیلیو هست که خودم هم پیشتر اشارهای بهش کرده بودم. البته به دلیل امانت بودن کتاب، نتونستم تا ته بخونمش و هنوز کنجکاوم که چی میشه که ماتاهاری دستگیر و اعدام میشه! کتاب جاسوس در گودریدز از بیست و شش هزار رای، امتیاز ۳.۳ رو به دست آورده که بد نیست. ژانر این رمان هم تاریخی-تخیلی هست و سرگذشت یک رقاص هلندی-آلمانی.
توصیف انتخابیِ رشیدی عزیز دربارهی کتاب جاسوس:
“جاسوس” روایتی چندباره از یک پرونده تاریخی از زنی عصیانگر به نام “ماتاهاری” ست که پائولو کوئیلو در اثری به همین نام، با زیبایی و به روشی خاص خودش به آن پرداخته است. در قسمتی از کتاب از زبان ماتاهاری می خوانیم :“مهم این است که زخم هایمان را برای تطهیر رو به آفتاب باز کنیم …” بدون شک بهترین قسمت این رمان بخش نامه ی وکیل ماتاهاری بود، نامه ای که هرگز به دست او نرسید. اگر پائولو کوئیلو این بخش را به داستان جاسون اضافه نمی کرد،تعجب می کردم و شاید درباره اش تجدید نظر، ایشون در خریدن نظر همه ی مخاطبانشون، استاد هستن و نکته سنجی و محافظه کاری خاص خودشون رو دارن. این بخش کتاب حقیقتی عریان از زندگی ماتاهاری رو به تصویر می کشه و یک نتیجه گیری عالیست.
لینک دانلود کتاب صوتی جاسوس از کتابراه
لینک دانلود کتاب نوشتاری جاسوس از کتابراه
شما این کتابا رو خوندین؟ نظرتون درباره شون چیه؟