1 پاسخ به پرسش تازهای منجر شد: ما با وارد شدن به یک سیستم آموزشی چه آسیبهایی میبینیم؟
1 پاسخ به پرسش تازهای منجر شد: سرانهی مطالعهی غیردرسی معلمان چه تاثیری در کیفیت آموزش ایشان دارد؟
پرسش نویی از دل 1 پاسخ متولد شد: چطور میشود ترس ناشی از تغییر سیستم آموزشی را در معلمها تعدیل کرد؟
پرسش نویی از دل 1 پاسخ متولد شد: چه ایدههایی برای افزایش هیجان و خلاقیت در آموزشهای مدرسه و دانشگاه دارید؟
به به، چه خوبه که صاحبان پرسش، دست بکار ویرایش شدن.
@Fatemeh-law
ممنونیم، خیلی خوبه همینطور ادامه بده
اگه دوس دارید ببینید که ویرایش کار کیه، مداد نارنجی گوشه سمت چپ بالای هر موضوع رو لمس یا کلیک کنید.
پرسش نویی از دل 1 پاسخ متولد شد: کدام آموزشهای والدین و معلمین روی رفتار کودکان تاثیر نامطلوب داره؟
مریم اینجا مطالبی گفت، که جهت ذهن منو در ویرایش سوال اصلیش به سمت سن و سال برد، مریم نپسندید و نظرش رو با من در پیام خصوصی مطرح کرد، ما تو پادپرس به این میگیم:
فیدبک(بازخورد)
به قول شاعر:
تو میان ما ندانی که چه میرود نهانی
خلاصه مریم و من تصمیم گرفتیم ویرایش من بشه سوال خودم و مریم هم دیگه کار به سن و سال آدما نداشته باشه و فقط بره سراغ رتبه کنکورشون
سٶال جدید مریمو بالای نقل قولی که اول این بحث آوردم ببینید و بعد این هم سوال من که از ویرایش سوال اولیه مریم به نامم شد.
راستی فیدبک یادتون نره، آشکارا یا نهانی
۲۹
۳۰
۳۱
سه روزِ باقی موندهی خرداد.
تا الان پرسشهای خوبی مطرح شده، بعضیاش در حد پایاننامه دانشجوییه و برای پاسخ دقیق و جامع نیاز به کار تیمی منسجم داریم.
چه مساٸل مهم دیگری به ذهنتون میرسه، که سرمایه بانکمون رو افزایش بده؟
نظرتون چیه از متن و حاشیهی موارد زیر موضوع بحث بسازید(شاید به بعضیاش تا حالا به طور ضمنی اشاره شده باشه ولی نه جدا و جدی)؛
روشهای متفاوت ارزشیابی دانشآموزان؟
روشهای عملی و مٶثر کار گروهی در کلاس درس مدارس؟
روشهای بهینه ارزشیابی کادر آموزشی از معلم تا مدیر؟
تفاوتهای واقعی و مورد انتظارِ فردی و سازمانی و اجتماعیِ کادر آموزشی با کارمندان در مشاغل دیگر؟
فرصتها و چالشهای تعطیلات تابستانی برای همه اقشار درگیر آموزش؟
اندازه و چگونگی (کمیت و کیفیت) گفتگو و تبادل نظر و تجربه در سیستم آموزشی کشور؟ روشهای آسان و کاربردی تعامل کادر آموزشی؟
تکالیف درسی؟
روانشناسی و آموزش؟
مافیا و قدرتهای مٶثر بر تصمیمات کلان در حوزه آموزش؟
آینده آموزش؟
بازار و کسب و کار مبتنی آموزش؟
آموزش و پرورش رایگان؟
یا هرآنچه نگفتیم